Noitakirja - Anne Leinonen

Nimi: Noitakirja
Kirjailija: Anne Leinonen
Genre: Fantasia, nuoret
Sivut: 225

ISBN 978-951-0-43139-9

Jokainen kirja kantaa sisällään taikuuden kipinän.


Aura on löytänyt kirjojen taikuuden ja se on mullistanut hänen maailmansa: väkevä noituus tuo mukanaan ison vastuun. Mahtava noita Selma on siepannut Pyryn mukaansa Helbystä Helsinkiin. Auran on seurattava heitä kulkemalla halki Nuuksion epävakaan erämaan, missä mielikuvitus on pahin vihollinen.

Helsingissä löytyy liittolaisia yllättäviltä tahoilta; mutta koska kaupunki on täynnä kirjoja, himoitun loitsukirjan, Noitakirjan, löytäminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Ja samaan aikaan Helby on vaarassa tuhoutua.

Loitsu kerrallaan Auran voima kasvaa, mutta voiko taika peitota kaikki eri puolilta nousevat uhat?

Pidin todella paljon edellisestä, kirjanoita, kirjasta. Edellinen kirja oli aika rentoa lukemista ja minä ahmin sen yhdeltä istumalta ja silloin tarinan idea kiehtoi todella paljon.

Mutta tämä kirja olikin hiukan tylsä. Itse pidin paljon enemmän Helbyn maailmasta, koska siellä kirjasieluiset pystyi tekemään taikoja mutta Helsingissä ei niinkään. Siellä kirjat oli vaan kirjoja. Lukemisen pelasti, jotta mielenkiinto säilyisi, toiminta ja jännitys. Mutta ei nekään mitään mullistavia olleet.

Oletko sinä samoilla linjoilla vai eri mieltä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Roistoakatemia, Hotelli Tiilenpää - Tuuli Vuorma

Kirjat, jotka haluan lukea