Bridget Jones elämäni sinkkuna - Helen Fielding

Miksi valitsin tämän kirjan?
Nyt kävi silleen että minä en valinnut tätä, koska serkku suositteli tätä. Kuulemma tämän kirjan kanssa saa nauraa. En ois kyllä itse valinnut tätä kirjaa, koska kansi ei oikein houkuta eikä minun mielestä myöskään toi takateksti mutta jos tässä saa nauraa niin annan mahdollisuuden.

Kirjan nimi: Bridget Jones -elämäni sinkkuna
Kirjailija: Helen Fielding
Sivut: 377
ISBN 951-1-17842-3

Hpmh... Heräsin tosi tympääntynenä. Päälle päätteeksi syntymäpäivääni on enää kaksi viikkoa ja silloin joudun kohtaamaan silmästä silmään sen tosiasian, että on taas kulunut vuosi, jonka aikana kaikki muut paitsi minä ovat menneet naimisiin ja muuttuneet leuhkoiksi ja tekevät nyt lapsia - plop plop plop niitä syntyy, joka puolella ja ansaitsevat satojatuhanseja ja etenevät aina yhteiskunnan huipulle saakka, kun itse taas ajelehdin vailla peräsintä ja miestä epäonnistuneesta suhteesta toiseen ja urani polkee paikallaan.

7.2 Sunnuntai

Tuota.. Mitä sitä nyt tästä sanois.. Ei todellakaan ole sellainen kirja jonka itse valitsisin mutta kyllä tätä kuitenkin lukee. En ole vielä saanut oikein kunnolla hahmoista kiinni. Päähahmo eli Bridget on sellainen normaali nainen, joka on vaan sinkku. Daniel on mies mutta mietin onkohan hän joku gigolo? Perpetuan (on siinäkin nimi!) on joku ihmeellinen ikiteini, joka kiusaa Bridgettiä minkä kerkeää.

Tämä kirja on päiväkirjamainen. Joka päivä on kerrotaan jotain, pitkästi tai lyhyesti ja kerrotaan paino, monta alkoholi juomaa on ottanut, monta tupakkaa on polttanut ja monta kaloria mennyt. On kyllä vähän sellainen mitään sanomaton kirja. Tätä vaan lukee eteenpäin. Ehkä tämä tästä etenee :)

8.2 Maanantai

Puolessa välissä menossa ollaan. Minun on niin hienoa lukea kirjaa, josta en sitten osaa kirjoittaa mitään.

No nyt Bridgit ja Daniel on pari. Bridgit on päässyt telkkariin äitinsä kautta, kun hänen äitinsä halusi puhua, jonkun sellaisen kanssa, jolla on tulossa vaihdevuodet ja on vasta eronnut nainen. No nämä asiat ei koskeneet vielä häntä mutta hän oli salaa aina halunnut telkkariin.

Bridgit ja Daniel olivat menossa viikonloppu lomalle Wovingham Hall nimiseen hotelliin mutta Bridgitin valitsema yösija ei ollut kovinkaan hyvä valinta, koska siellä olikin todella kylmä ja sateista ja hän oli pakannut vain kesävaatteita mukaan. Mutta varmaan yksi valopilkku on, kun Daniel lupasi maksaa kaiken :D

Bridgitin äiti on kyllä omalaatuinen persoona. Hän yrittää, kun saa mahdollisuuden, niin jollain tavalla korjata omaa tytärtään enimäkseen erilaisilla vaatteilla ja yrittää parittaa häntä mahdollisimman rikkailla miehillä ja sitten myöhemmin valittaa, kun Bridgit ei yrittänyt iskeä miestä tai syyttää niitä vaatteita. Näitä riittää mutta en rupea kaikkea luettelemaan.

Siluetti, kulta, näytämme sinusta vain siluetin. Bridger kiltti, suostu nyt. Muista että lahjoitin sinulle elämän. Missä olisit ilman minua? Et missään. Et olisi mitään. Kuollut munasolu vain. Pelkkä tyhjää, kulta.

9.2 Tiistai

Nyt on käynyt silleensä, että en luekkaan tätä kirjaa loppuun, koska on sen verran tylsää lukemista... Käyn tänään tai huomenna kirjastossa katsomassa mielenkiintoisempaa lukemista.

Kirjan arvostelu
En ymmärtänyt kirjaa kunnolla ja oli aika tylsää luettavaa..
Vinkki: Kirja sopii sellaisille naisille jolla on koskaan ollut, työ, suhde tai äiti.

 

Kommentit

  1. Olen miettinyt tämän kirjan lukemista, koska elokuva on hauska, mutta en nyt oikein tiedä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se olla pidät kirjasta, kun elokuvasta pidät :) Itse en aina ymmärtänyt kirjaa ja se turhautti...

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?