Mini kysymys tag

Löysin nämä kysymykset Täplien viemää blogista. 

1. Kuka kirjallinen henkilö voisi olla sinun sielunkumppanisi?
En ole koskaan miettinyt että joku hahmo olisi sielunkumppanini.. Enkä ymmärrä sielunkumppani juttua, joten en sano ketään.

2. Mikä vuosikymmen tai vuosisata on kirjallisessa mielessä sinulle kaikkein läheisin ja miksi?
Ei minulla ole sellaista tiettyä vuosisataa tai vuosikymmentä. Tykkään lukea sellaisia kirjoja, jotka kiinnostavat. Sen kummempaa miettimättä.

3. Kerro jokin kirjoihin liittyvä muisto lapsuudestasi.
Nuorempana kun ei ollut mopokorttia tai ajokorttia, niin sai pyöräillä todella paljon. Minulla oli tapana pyöräillä tonne lähikirjastoon, jonne on about 5 km. Lainasin aina n. 5 kirjaa ja jäin vähäksi aikaa sinne koneelle pelaa muumi peliä! Sitten kirjat pussiin että pysyvät tarakalla paremmin ja kotiin lukemaan.

4. Mikä on erikoisin paikka, jossa olet lukenut?
Terassi. Ei kyllä ole mikään erikoinen paikka mutta yleensä tykkään lukea joko sängyssä ja tai sohvalla. Kesällä on todella mukavaa lukea terasilla! Odottelen innolla kesää niin pääsen ulos lukemaan. Ja juoksemaan karkuun ampiaisia...

5. Kenestä kertovan elämäkerran haluaisit lukea ja miksi?
Armanin maailma. Tykkään todella paljon Pohjantähden alla sarjasta ja katsoin kaikki jaksot Arman ja viimeinen ristiretki! On niin hieno nähdä kuinka Arman saa ihmisten silmiä avautumaan asioista, joista emme tiedä tai jos emme tiedä niin saamme asian selville.

6. Mikä kirja minun pitäisi sinun mielestäsi ehdottomasti lukea? (Saa antaa kirja vinkkejä, jos haluaa!)
Minä voisin antaa teille kirjan, jonka suosittelen lukemaan: Kadonnut - Shevy Stevens. Aika raaka kirja, joten en suosittele herkälle ihmisille. Mutta kuitenkin todella hyvä ja jäin koukkuun kirjaan.

Mitä te vastaisitte näihin?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?