Hercule Poirot - Agatha Christie (*1, *2)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Kansi oli todella kaunis ja myös tuon nimen takia halusin lukea kirjan.

Nimi: Hercule Poirot ja huvimajan arvoitus
Kirjailija: Agatha Christie
Sivut: 200 s.
ISBN 978-951-0-41117-9

4.5. Keskiviikko

Kun aloitin tätä kirjaa lukemaan, niin yllätyin siitä, että alku oli johdantoa ja esipuhetta, jota itse en jaksa lukea. Alku lähtee hiljalleen liikkeelle ja tietää, että jossain vaiheessa tapahtuu jotain. Sellainen kiva jännitys on ainakin minulla kun tätä lukee.

On kivaa vaihtelua myös siihen, että kirjan hahmot ovat todella kohteliaita toisilleen ja puhutaan toisille niin sivistyneesti. Se on hieman jännää luettavaa, koska itselleni tulee hieman sellainen rahvaanomainen olo! Eihän enää nykyään ihmiset puhu tyyliin: "Salonkinne on varsin viehättävä, madame."

Koska tämä tarina onkin aika lyhyt, niin teen vain kaksi päivitystä.

5.5 Torstai

Sain kirjan luettua ja hieman kyllä petyin.. Voiko mikään tarina yhtä jouhevasti vain mennä läpi..? Vaikka tämä onkin pienois romaani, odotin kyllä vähän enemmän sellaista miettimistä miksi kävin näin, olisko hän vai toi syyllinen jne. Alussa tätä oli kyllä mutta loppujen lopuksi kirja eteni liian suoraviivaisesti..

Minulla oli taas sellainen pieni ongelma muistaa noita henkilöitä! Menin monta kertaa sekaisin kuka olikaan kuka ja jäin taas miettimään, että pitäiskö tehdä vihko, johon kirjoitan omin sanoin kuka olikaan kuka.

Kirjan arvio

Loppujen lopuksi kirja oli aika selkeetä luettavaa ja kuitenkin viihdyttävää vaikka menikin suoraviivaisesti.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?