Noitanainen - Yasmine Galenorn (*1, *2, *3)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Kirjan kansi houkutteli ja kun aloitin hieman lukemaan kirjaa niin hyvä että maltoin lopettaa! Siitä tunnistan mahdollisen hyvä kirjan!

Nimi: Noitanainen
Kirjalija: Yasmine Galenorn
Sivut: 286 s.
ISBN 978-952-496-257-5

Olemme D'Artigon siskokset: puoliksi ihmisiä, puoliksi yliluonnollisia olentoja. Olemme neuvokkaita ja seksikkäitä toisen todellisuuden tiedustelupalvelun agentteja. Erikoinen verenperintömme saa kuitenkin yliluonnolliset kykymme lamaantumaan aina väärään aikaan. Kun siskoni Delilah on stressaantunut, hän muuttuu juovikkaaksi kissaksi. Siskoni Menolly puolestaan on vampyyri, joka yrittää edelleen päästä jyvälle siitä, miten olla elävä kuollut. Entä minä? Minä olen Camille - kauhean hyvä noita... Taikavoimani ovat valitettavasti yhtä arvaamattomat kuin sää, minkä viholliseni joutuvat pian kokemaan kantapään kautta...

8.5 Sunnuntai

Tämäpä mielenkiintoinen kirja. Tässä kerrotaan kolmesta siskosta, jotka on siiretty maapallolle toisesta todellisuudesta. Vanhin, Camille, on noita, toinen, Delilah on ihmiskisu ja kolmas Menolly on vampyyri. Mutta jokaisella siskolla on pieni vika geeneissä. Heillä on mennyt äitinsä, joka on ihminen ja isänsä, joka on keiju, geenit sekaisin sillä tavalla, että Camillella voimat ovat arvaamattomat, Delilah muuttuu kisuksi aina silloin, kun hän hermostuu, ja Menolly muuttui vampyyriksi, kun jäi kiinni väijytyksessä.

Tällä hetkellä olen saanut enemmän kiinni Camillesta, koska tämä kirja kerrotaan hänen näkökulmastaan. Vielä on kaksi kirjaa, niin luulisin että niissä sitten kerrottaan toisten siskosten näkökulmasta. Camille tuntuu itsevarmalle ja tietää mitä haluaa, tyypille. Pidän hänestä tällä hetkellä todella paljon! Mitä olen vähän saanut kiinni Delilahista ja Menollysta, niin Delilah on vähän sellainen höpsön oloinen ja Menolly on sellainen teen mitä haluan tyyppi.

Laitettuani kaikki kirjat hyllyyn tartuin kännykkääni ja näppäilin Delilahin numeron. En ollut varma, minkä kimpussa hän oli, mutta se ei haitannut. Jockon kuolema oli tärkeämpi asia. Nahkahihna haisi demonille ja tiesin että hajuaistini ei temppuilut. Se sai minut ihmettelemään mielessäni, minkälainen olio oli onnistunut livahtamaan tänne maapallolle? Ja miksi?

9.5 Maanantai

Kaikkea on nyt tapahtunut! Camillen exä, Trillian on palannut kuvioihin ja ilmeisesti ole kovinkaan tervetullut tapaus.. Trillian on svartalainen ja niillä on aika huono maine. Miehellä on ote Camillesta, joten Camille tekee melkein mitä vaan mitä tämä sanoo.. Mutta sitten kuvioihin tulee Morion, joka on jonkilainen kitsune. Vaikea sanoa mitä tästä hienosta kolmiodraamasta tulee mutta odotan kyllä innolla!

Nyt on tehtävänä etsiä amuletteja, joiden avulla päästäisiin kaikkiin ulottuvuuksiin, joka on todella huono asia. Jos amuletit saa demonit, niin maapallo on menetty. Joten hieman alkaa olla kiirus, että Camillen ryhmä saisi etsittyä kaikki amuletit. He tietävät kenellä on yksi mutta myös demonit ja ne voivat olla jo aika lähellä.

Yritin eilen etsiä noita muita kirjoja, joista mainitaan kirjan lopussa ja jostakin syystä niitä ei löydy.. Tästä kirjasta puhutaan sarjasta mutta en löydä noita muita kirjoja.. Onko sitten jatkosia sitten enää edes näytillä?

Kun kuuntelin tarkemmin, tajusin, että jostain kaukaa todella kuului musiikkia. Tuulessa soi taianomainen melodia, joka houkutti minua tanssimaan. Musiikki vei mennessään ja heitin kengät jalastani ja takin yltäni ja ryhdyin pyörähtelemään kedolla.

13.5 Perjantai

Porukka suunnittelee miten päihittää Lusifer-Luke ja siskokset kysyvät isältään miten hän pääsi karkuun Lukelta. He yrittävät myös etsiä Tomia, jonka hallussa on ensimmäinen talismaani, joka sitten löytyy lohikäärmeen luolasta. Oisko ollu keijukuningatar, joka sitten piti Tomia elossa vuosi satoja, jonka seurauksena Tom ei muista entisiä elämiään ja on muutenki hieman sekaisin.

Porukka saa vahvistusta tältä lohikäärmeeltä, joka osaa muuttua komeaksi mieheksi. Camille kutsuu häntä Tulisuuksi, josta tämä lohikäärme ei pidä. Lohikäärmelle ei saa sanoa omaa nimeään, koska he rupeevat kuulemma silloin vaanimaan tätä. Tulisuu kuitenki sai nimet selville ja hän on luvannut ettei käytä tietoja siskoksia vastaan, vaikka tietääkin heidän nimet.

Minua hieman häiritsi pienet kirjoitus virheet.. Kun joku puhui niin saattoi puuttua heittomerkkejä. En aina välillä tiennyt, että milloin joku lopetti vai jatkoiko puhumista.. Piti välillä kaks kertaa lukea lause.. Ja sitten tähän kirjaan oli laitettu Kissanaisen kirjan ensimmäinen luku. Toisaalta ihan hyvä mutta olisi kiva löytää ne muut kirjat.. Jäi inhottavasti kesken.

Kirjan arvio

Ei ollut sellainen perinteinen kirja, jossa esim noita osaa kaiken ja kaikki menee täydellisesti tai joku ihmiseläin, joka muuttuu isoksi ja vahvaksi. Sillä tavalla virkistävää luettavaa mutta ei mikään paraskaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?