Vaihdokas - Elena Mady (*1, *2, *3)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Törmäsin tähän Risingshadow sivustolla ja luin arvostelun, mutta ei tämä siinä vaiheessa innostanut lukemaan. Nyt sitten törmäsin kirjastolla tähän ja otin tämän vain siksi, kun en halunnut lähtee tyhjin käsin. No luin kuitenkin pari kappaletta, niin en minä ehkä sittenkään tätä turhaan ottanut.

Nimi: Vaihdokas
Kirjailija: Elena Mady
Sivut: 379s.
ISBN 978-951-0-41311-1

Nuori nainen herää hohdokkaan Alex Winterin kehossa. Hän on vierailija, vaihdokas, aave elämästä, joka päättyi liian varhain. Hän on vihainen ja pysyy mieluummin kuolleena kuin elää jonkun toisen elämää. Mutta Alexina hän saa ensimmäisen kerran kosketuksen ystävyyteen ja rakkauteen. Voisiko hän jäädä ja silti pitää kiinni itsestään? 
Sitten kaiken sekoittaa murha ja kuolemaa pakopaikkanaan pitänyt Alex joutuu taistelemaan elämänsä ja rakkaidensa puolesta.

29.5 Sunnuntai

Olen nyt lukenut jonkun matkaa ja alku vaikutti ihan hyvälle mutta meinaa hieman ärsyttää, kun tosi paljon sellaisia kiukkuisia puheita kaikesta, jotka tulee Alexin eteen... Kuinka kroppa ei kuulu hänelle, rahat, jotka hän sai tai siis Sara sai jne. Voin vain kuvitella ettei se varma kiva ole olla toisen elämässä mutta itse en jaksa kuunella jatkuvaa valittelua.


Mutta kaikesta huolimatta jatkan silti tämän lukemista, koska minulla on sellainen tunne, että jos en lue tätä, niin kadun sitä. Minulla on pari kysymystä koko ajan ilmassa kun tätä luen. Olikohan Saran vanhempien kuolema tahallinen ja onko jokin tietty syy siihen, miksi Alex on just Saran kehossa ?

Nämä asiat tekee tästä kirjasta kuitenkin mielenkiintoisen vaikka vähän ärsyttääkin mutta välillä pitää vaan kestää!

Ensin unen ja hereillä olon häilyvillä rajamailla, en huomannut minkään muuttuneen. Sitten tunsin hentojen käsivarsien painon viileillä, vieraalta tuoksuvilla lakanoilla ja liikutin jotain, jotka vaikuttivat jaloilta. Nekin tuntuivat heiveröisiltä. Eivät lainkaan sellaisilta, joista pidin. Minusta jalkojen pitää olla vahvat.

30.5 Maanantai

Vaikka alku olikin vähän ärsyttävä niin nyt alkoi se mielenkiintoisin osuus. Alex yrittää ominpäin selvittää kuka yritti polttaa hänet ja Laura- tädin hengiltä. Alexia ei tosin uskottu siinä, että hän ei sytyttänyt kynttilöitä ennen nukkumaan menoa. Alexille tuli riitaa Krisun kanssa, koska Alex suuteli Lukasta ja Jesse Alexille ja Alex Jesselle (vähän monimutkainen tarina)

Vaikka alussa epäilin tätä kirjaa, nyt voin sanoa, että tämä onkin aika hyvä kirja. Pelkäsin, että tämä kirja on sekava, koska tässä kuitenkin puhutaan kahdesta ihmisestä. Alex, joka on kuitenkin Saran kehossa. Mutta tarina on onnistuttu pitämään yksinkertaisena ja ymmärtään Alex ja Sara toisistaan.  

1.6. Keskiviikko

Todella paljon tuli erilaisia käänteitä, joista todella yllätyin! Pari kertaa jopa säälin Alexia ja tunsin myötätuntoa häntä kohtaan. Eihän se kivaa ole, kun joutuu pitämään sisällään niin paljon ja samalla varoa murhaajaa.

Kokonaisuudessa tämä oli hyvä kirja ja hieman vaihtelua lukemiseen. En ole tosin varma, että kiinnostaako jatko-osat, vaikka kirjan lopussa olikin pätkä seuraavasta kirjasta. Saa nähdä kun seuraavat kirja ilmestyy niin tuleeko sellainen halu lukea jatkoa.

Olin ollut liian järkyttynyt kiinnittämään asiaan huomiota löytöhetkenä. Mutta sen täytyi olla syy, miksi olin uneksinut toisensa jälkeen jääkylmästä viskistä ja nyt siitä, että join sitä lämpimänä. Ben Stilman ei siis ollut kaatanut itselleen viimeistä drinkkiä, joku toinen oli.

Kirjan arvio
Todella koukuttava ja mieleen painuva kirja. Alku oli nyt mitä oli mutta kannatti kestää se ärsytyksen tunne. Suosittelen lukemaan, jos vaan vähänkin kiinnostaa.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?