Jänistanssi - Carita Forsgren (dekkariviikko)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Kirjan nimi jollain tavalla kiinnitti huomioni ja takateksti houkutelli lukemaan.

Nimi: Jänistanssi
Kirjailija: Carita Forsgren
Sivut: 270 s.
ISBN 978-951-1-25154-5

Tiia on levoton: tuntuu kuin joku tarkkailisi häntä. Samuli väittää tyttöystävänsä vain kuvittelevan, mutta sitten Tiia saa uhkaavan teksiviestin. "Tärkeintä on ajatus. En ikinä ajattele että joku vois hyökätä mun kimppuun. Ennemminkin päinvastoin", uusi ystävä neuvoo. Ja niin Tiia astuu maailmaan, jossa pelataan aivan eri säännöillä kuin mihin kiltti tyttö on tottunut.

8.6 Keskiviikko

Tämä on todella todella omituinen kirja, ainakin omaan makuun! Ja hyvällä tavalla siis. Kirjassa on neljä ihmistä, jotka saavat puhua aina välillä. Itse pidän sellaisesta, koska silloin pitää keskittyä.

Tiia, joka saa välillä jotain paniikkikohtauksen kaltaisia oireita isoilla julkisilla paikoilla. Hän ei ole oikein tyytyväinen itseensä mutta muuten on pirtsakka ja käy juoksemassa.
Samuli on mielenkiintoinen tapaus. Jostain syystä hän puhuu silleen, että ei olisi ruumillisesti paikalla ja sitten välillä puhuu normaalisti. (Ymmärsittekö mitään xD). Ja sain sellaisen kuvan, että hän vain haluaa seksiä Tiialta...
Kaisa on sellainen että hänen tielleen ei tulla. Ja hän on hieman mustasukkainen Teemusta.. Hänestä en ole vielä saanut kunnolla kiinni vielä..
Teemu on taide maailmassa tunnettu nimi. No en ihmettele, jos piirtelee ihmisten sukupuoli elimiä ja kukkia. Teemu haluaa Tiian itselleen mutta Tiia ei tunne häntä kohtaan mitään. No Teemu tekee kaikkensa, että saa Tiian..

Tämä tuo siinä mielessä kivaa vaihtelua, koska tässä ei heti mennä siihen että ruumis löytyy, etsitään johtolankoja, saadaan pääepäiltyjä jne. Saa tutustua henkilöihin ja vähän niiden elämään.

13.6 Maanantai

Entistä enemmän vaan pidän tästä kirjasta! Pidän tästä kun tähän mukavasti lisätty rusakoita ja rusakot on muutenkin niin suloisia!

Tarina on nyt edennyt siihen vaiheeseen että Tiia erosi Samulista ja on enemmän Teemun kanssa. Olen vain iloinen siitä että Tiia erosi, koska Samuli oli muutenkin sellainen vallanhimoinen ja sen perässä.. En ole varma onko Teemu sitten parempi mutta tällä hetkellä ainakin iha ookoo.

Teemun mentyä keskityin rusakkolaumaa takaa-ajaviin susiin ja kettuihin, jotka äkkiä huomasivat, että jänikset ja niiden liittolaiset olivat johdanneet ne ansaan. Rusakoiden johtohahmot - sankari ja hänen uhrea poikaystävänsä - ajoivat pedot tiehensä ampumalla niiden päälle katapulteilla käpyjä, kiviä ja mutapaakkuja

19.6 Sunnuntai

Vähän venähti tämän päivittäminen mutta iski pieni lukujumi.. Ei vaan tehnyt mieli lukea lainkaan, niin illat meni netflixin kanssa! No eiköhän tämä tästä lähde käyntiin.

Tiia alkoi saada itseluottamusta Mirjan kanssa, koska Tiia ei enää halunnut olla kynnysmatto ja Mirja opetti kuinka olla "kova muija". Ensimmäisenä ajattelin, että Mirja on normaali nainen, joka on kova mamma mutta epäilyt nousi siinä vaiheessa, kun Irma-mummo aavisti jotain pahaa hänessä.

Yksi asia, josta todella paljon tykkäsin, niin laitetiin ilmaan todella paljon avoimia kysymyksiä, joita sitten sai miettiä läpi kirjan ja olla itse pieni salapoliisi! Todella hyvin toteutettu mutta loppu oli vähän omituinen...

Kirjan arvio

Hyvä ja helppo lukuinen ja hyvällä tavalla erilainen kirja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?