Käen kutsu - Robert Galbraith (dekkariviikko) (*1,*2)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Kirjan takakansi houkutteli lukemaan.

Nimi: Käen kutsu
Kirjailija: Robert Galbraith
Sivut: 463 s.
ISBN 978-951-1-28011-8

Kun kaunis, ongelmien piinaama mallityttö putoaa lumen peittämältä parvekkeelta Mayfairissa, kaikki viittaa itsemurhaan. Veljellä on kuitenkin epäilyksensä ja hän palkkaa yksityisetsivän Cormoran Strike tutkimaan tapausta. Strike on Afganistanin sodan sekän ruumiillisesti että henkisesti rampauttama veteraani, joka kamppailee saadakseen otteen elämästään. Tapaus turvaa hänen taloudellisen toimeentulonsa mutta vaatii myös veronsa: mitä syvemmälle Strike sukeltaa nuoren mallin mutkikkaaseen maailmaan, sitä synkemmäksi se paljastuu - ja sitä suurempaa vaaraan hän itse joutuu...

7.6. Tiistai

Dekkariviikon toinen päivä aloitetaan käen kutsu kirjalla. Tämä on ollut jo kauan omalla lukulistallani ja kirjastossa onnistuin saamaan tämän käsiini.

Kirjan alku ei jostain syystä kovinkaan vakuuttanut minua.. Minulla on pari aavistusta, miksi alku vähän jäi eli todella paljon oltiin kerrottu erilaisia yksityiskohtia ja muutaman poistamalla olisi kyllä pärjännyt. Cormoran Strikesta tuli heti mieleen Harry Potterin Hagrid! Hihi, se oli hauska yhteensattuma. Strike tuntuu hieman elämäänsä kyllästyneelle ihmiselle..

Kyllä tämä silti sen verran kiinnostaa, että aijon lukea pidemmälle ja sitten päättää jatkosta.

21.6 Tiistai

Hiukan tylsää lukemista. En ole nytten ajatuksella lukenut melkein ollenkaan. Olen kuitenkin sen verran jo lukenut että minun on pakko lukea koko kirja läpi, vaikka nyt siinä vähän kestää.

Strike yrittää tutkia kuuluisan mallin, Lulan, kuolemaa. Osa sanoo, että se oli itsemurha ja toiset sanoo, että hänet tapettiin. Jos hänet tapettiin, niin on ainakin murhaaja niillä mielessä. Lulan veljen mukaan, hän ei ainakaan itsemurhaa tehnyt.

Lulalla on mielenkiintoinen maine. Hänet on adoptoitu (muistaakseni) ja hänellä todettiin kaksisuuntainen mielihäiriö ja hän on kokeillut ties mitä aineita. Eikä hän kuulemma osaa kunnolla valita kavereitaan. Eikä hänestä kovinkaan paljon pidetty. Lula on kyllä todella kiva nimi!

29.6. Keskiviikko

Nyt on käynyt niin ettei vaan mielenkiinto riittäkään tämän kirjan lukemiseen.. Luulen et ainakin yksi syy on se, etten nyt jaksa lukea dekkareita, kun olen niitä lukenut todella paljon ja kirja on aika pitkästyttävä...

Mitä muut piti tästä kirjasta ?

Kommentit

 1. Tämä minua kiinnostaa kovin. J. K. Rowling on yksi lempparikirjailijoita, joten jännä nähdä miten hänen dekkarinsa minulle maistuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J.K Rowling on minunkin yksi lempikirjailijoita :) eiköhä tämäki kirja jossain vaiheessa nouse silmissäni :)

   Poista
 2. Minulla on juuri kesken sarjan kolmas osa, ja tämä sarja minusta paranee edetessään. Muistelen, että Käen kutsu tuntui vähän hidastempoiselta ja liiallisen pitkältä, mutta ihan kiva kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä alussa vähän etenee hitaasti :/

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?