Toisenlainen rakkaus - Karin Fossum (dekkariviikko)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Takakannen teksti ja vaikutti todella mielenkiintoiselle.

Nimi: Toisenlainen rakkaus
Kirjailija: Karin Fossum
Sivut: 300 s.
ISBN 978-951-0-34088-2

Reinhardt ja Kristine Ris ovat lähteneet tavamukaiselle metsäkävelylleen, On sunnuntai 4. syyskuuta ja päivä on kaunis. Heitä vastaan kävelee erikoisen näköinen mies, joka vaikuttaa kenties säikähtäneeltä. Kävelytyylikin on outo, on aivan kuin hän ontuisi. Eikä metsässä yleensä liiku muita kuin Reinhardt ja Kristine. Kävelyllään pariskunta löytää jotain pientä, hentoa ja hyvin kuollutta: hyväksikäytetyn pikkupojan ruumiin.

Pariskunnan ja koko paikkakunnan elämänmeno muuttuu kerralla. Tilannetta ei yhtään helpota se, että jopa komisario Konrad Sejer ja hänen työparinsa Jacob Skarre tuntuvat olevan enemmän eksyksissä kuin jäljillä. Sitten katoaa toinen pikkupoika jäljettömiin.

9.6. Torstai

Arvasin oikein kirjastossa, kun näin tämän kannen, niin liittyy jotenkin lapsiin ja niinhän se oli mutta ei kyllä sillä mukavalla tavalla... Itse pidän todella paljon lapsista ja itse olen lapsimagneetti, joten tämän lukeminen voi olla vähän vaikeata mutta katotaa mitä tuleman tuo.

Heti alussa pääsee tutustumaan pariskuntaan, joka ehkä päällisin puolin näyttää hyvälle mutta syvemmällä onkin karua. Ei ole oikein, että vaimo saa pelätä omaa miestään, koska mitä tahansa nainen sanoo, mies hermostuu.. Hiukan säälin naista sen takia ja vihastun miestä kohtaan.

Kuten alussa jo sanoinkin että voi olla että tätä on vaikeata lukea mutta jos niin käy niin sit käy. Tämä kirja on muuten mielenkiintoinen ja jännittävä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?