Ystävä sä lapsien - Donna Leon (dekkariviikko)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Valitsin tämän joskus Suomalaisesta, kun siellä oli 3 pokkaria 15:sta eurolla.

Nimi: Ystävä sä lapsien
Kirjailija: Donna Leon
Sivut: 280 s.
ISBN 978-951-1-24664-0

Kun Brunetti kutsutaan sairaalaan tapaamaan brutaalin hyökkäyksen kohteeksi joutunutta lastenlääkäriä, ilmassa en enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Kolme miestä on tunkeutunut yöllä lääkärin kotiin, mukiloinut hänet ja siepannut hänen puolivuotiaan poikansa. Mitä teon takana voi olla?

6.6 Maanantai

Nyt alkoi minunkin blogissa dekkariviikko! Olin aivan tyystin unohtanut, että tälläiseen osallistuin mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Minulla on sellainen ajatus, että muutaman hieman tapaa, jolla olen nyt kirjoittanut, vaihtelun vuoksi myös, eli siis kerron, joka päivä yhden dekkarin ja kerron siitä lyhyesti minkälainen kirja, vaikuttaako hyvälle ja millaisia ajatuksia herättää jne.

Ensimmäisenä aloitetaan Donna Leon kirjasta, jota olen nyt vähän matkaa lukenut. Kirja kertoo lapsista, joita siepataan ja myydään eteenpäin toisille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta voi saada omia lapsia.
        Kansi on hieman erikoinen, joka ei tällä hetkellä liity millään tavalla kirjan tarinaan. Kerronta tapa on kiva, koska välillä tulee sanoja, jotka on kait ranskaa, en ole varma, mutta välillä harhailen omiin ajatuksiini ja sitten joudun lukemaan kappaleen tai virkkeen uusiksi.

Tämän kirjan päähahmo, komisario Guido Brunetti, on hiukan hiljaisen oloinen mutta osaa työnsä ja tekee sen kunnolla. Sitten hänen apulaisensa, Vianello, no hänestä en ole vielä saanut kunnolla kiinni mutta hän on myös hiljaisen puoleinen.

Suosittelen kuitenkin lukemaan!

Kommentit

  1. Kiva idea postailla lukutunnelmia kesken lukemisen. :) En ole vähään aikaan lukenut Leonia, mutta olen kyllä tykännyt varsinkin Brunetti-sarjan alkupään kirjoista. Samoja henkilöitä pyörii osasta toiseen, joten jos näitä lukee enemmän henkilöiden piirteet tulevat väistämättä tutuiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että idea on mieleen :) täytyy laittaa harkintaan et lukee myös niitä alkupuolen kirjoja :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?