Himoshoppaaja tähtien tiellä - Sophie Kinsella

Miksi valitsin tämän kirjan?
Tämä kirja on todella hauska ja olen lukenut edelliset kirjat myös.

Nimi: Himoshoppaaja tähtien tiellä
Kirjailija: Sophie Kinsella
Sivut: 468 s.
ISBN 978-951-0-41120-9

Beckyn silmissä hohtelee filmitähtien punainen matto, nyt muutetaan miehen töiden perässä Los Angelesiin! Kolmivuotias Minnie pääsee eliittipäiväkotiin Pikkulehdykkään. Beckyltä sen sijaan menee työpaikka nenän edestä. Jalat lujasti pilvissä Becky päättää hakeutua stylisiksi elokuvastudiolle. Se vaatii voimaperäistä shoppailua ja suloinen vintage-laukku osoittautuukin tehokkaaksi syötiksi. Filmitähdet vain voivat perin arvaamattomia, jotkut suorastaan kieroja. Koto-englannista saapuu onneksi apujoukkoja mutta mikä ihmeen nuoruuden salaisuus Beckyn isää painaa? Ja mikä tukalinta, pian kylään tulee anoppi.

2.7 Sunnuntai

On kyllä virkistävää lukee tälläistä "hömppäkomediaa." Äitini tykkää lukea näitä kirjoja, niin sen kautta tullut tämä kirjailija tutuksi. Tässä kirjassa saa nauraa, hävetä ja ihmetellä.  Välillä saattaa myös ärsyttää esim. Beckyn käytös. Itse en ymmärrä, että kuinka joku haluaa ostella koko ajan samoja vaatteita tai sitten koko ajan uusia. Se saa välillä ottamaan päähän..

Beckyn tytär, Minnie, on kyllä pirteä tapaus! Todella utelias ja omapäinen. Muistan edellisestä kirjasta, kun Minnie sai jotain itselleen, hän hoki: "Minun, minun, miiinuuuunnn!" Sitten hän ei päästänyt irti siitä minkä se sai. Nytten se hokee kiitos, joka tietenkin kuulostaa kivemmalle mutta ei vielä ymmärrä sen henkeä, kuten Becky sen itse ilmaisi.

Beckyssä on myös hyviä puolia. Hän ei luovuta ja pitää unelmistaan kiinni (vaikka ne ovatkin välillä aika kaukaa haettuja) ja sellainen hyvä itsevarmuus uusiin asioihin ja hän yrittää, kun jotain päättää.

Kolmelta iltapäivällä seison juoksijajoukossa ja hahmottelen suunnitelmaa uuden uran luomiseksi. Täytyy vain lyöttäytyä Sage Seymourin seuraan, alkaa rupatella vaatteista, tarjoutua stailaamaan hänet... ja minulla on onkin jalka ovenraossa.

4.7 Maanantai

Haaa nyt on mielenkiintoinen kohta alkanut! Becky sai selville että yksi julkkis yritti näpistää pari sukka paria ja lupasi ettei kerro kenellekkään ja no, en yllättänyt, että kyllä hän kertoi ja siitä sitten kaikki lähtikin.

Sage Seymouri onkin aika mielenkiintoinen ihminen. Mutta aika töykeä.. Jos hän esimerkiksi puhuu jollekkin ja sitten yhtäkkiä alkaa puhua taas toiselle ja jättää sen ensimmäisen jolle puhui.. Ja sitten kun Becky on nyt kuuluisa nimi ja Sage heitti hänet kotiin, niin Sage otti kuvia Minnien kanssa vaikka Becky sanoi, ettei Minniestä oteta kuvia, kun vasta niin pieni..

Minua naurattaa Suzen ajatus siitä, että hänen miehensä käy Golden Placessä Brycen nimisen miehen kanssa, joillain kurssilla. Minusta on hyvä, että hän nyt nauttii olla Losissa, koska ennen kuin ne lähtivät, niin Tarkie sai suvun vihat niskaansa, jonka takia hän oli aika huonossa kunnossa.

En ole vielä eläessäni ollut missään CAA:n tapaisessa paikassa. Rakennus on kuin jokin avaruusalus, missä kaikki miehet ovat suoraan Miehet mustissa - leffasta, naiset Voguesta ja sohvat Architectural Digestistä.

6.7 Keskiviikko

Loppuvaiheessa kirjaa en melkein lainkaan malttanut päästää kirjaa käsistä! Tapahtui sen verran paljon asioita! Becky ei ollut huomionut läheisiään melkein lainkaan, vaikka toiset yritti puhua murheistaan. Sen takia sitten Becky riitaantui Suzen ja Luken kanssa. Arvelin että huomaako Becky nyt ettei kuuluisuus ole tuon kaiken arvosta mutta ei...

Sitten vielä anoppi tuli käymään ja alku menikin todella hyvin mutta kun Luke kutsui Minnien katsomaan isoäitiään.. Sitten kaikki menikin päin prinkkalaa..

Kirjan arvio

Tykkäsin todella paljon, koska oli hauskoja lauseita ja lempinimiä inhooville ihmisille esim. Alicia Pitkäsäärihuora


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?