Himoshoppaaja korjaa potin - Sophie Kinsella

Miksi valitsin tämän kirjan?
Tykkään tämän kirjailijan kirjoista todella paljon. Ne on todella hauskoja ja aika kevyttä luettavaa.

Nimi: Himoshoppaaja korjaa potin
Kirjailija: Sophie Kinsella
Sivut: 334 s.
ISBN 978-951-0-41774-4

Becky Brandon (o.s Bloomwood) ja sekalainen joukko perhettä ja ystäviä (plus yksi vihamies) autoilee Amerikan suuressa lännessä etsimässä Beckyn isää. Beckyn kantaa syyllisyyttä isän katoamisesta ja on lisäksi niin murheissaan viilenneistä väleistä sydänystävänsä Suzen kanssa, ettei edes shoppailu maistu. Matka vie monen nauruhermoja kutkuttavan mutkan kautta Las Vegasiin, missä pelastuspartio punoo kaikkien aikojen ovelimman juonen ehtaan elokuvatyyliin. Panokset ovat kovat mutta se ei pelaa, joka pelkää!

31.8 Keskiviikko


Tämä kirja on jatkoa himoshoppaaja tähtien tiellä olevasta kirjasta. Kannattaa siis ensimmäisenä lukea toi kirja ja sitten tämä.

Kirjan alku on kyllä hauska! Pelastus operaatioon lähti Becky, Luke (Beckyn mies), Jane (Beckyn äiti), Janice (Janen ystävä), Suze (Beckyn ystävä), Alicia (Pitkäsäärihuora) ja Minnie. Heidät pysäytti poliisi ja koska tällä porukalla välillä juoksee mielikuvitus liian lujaa, niin se tekee tästä hauskan! Janice oli joltain ostanut jotain rauhoittavaa, jota hän luuli joksikin kielletyksi huumeeksi. He luulivat että koira on haistanut tämän "huumeen" ja luulivat että joutuvat vankilaan tai jotain. Myöhemmin Luke sanoi, että se oli vaa särkylääkettä, jota oli jauhettu..

Minulla on vähän itse riittaiset tunnelmat, kun tätä kirjaa lukee. Jos Becky olisi tehnyt asiansa kunnolla ja miettinyt asioita, niin tätä tilannetta ei ehkä olisi mutta kaikkea ei voi laittaa Beckyn niskaan. Suzen käyttytyminen on todella ärsyttävää.. Edellisessä kirjassa hän määräili ja käskytti Tarkieta, jolla oli valmiiksi huono olla.. En siis lainkaan ihmettele miksi Tarkie haluaa ottaa etäisyyttä vaimoonsa. Hän on vähän järjetön.. Mutta Tarkien ei saisi jättää tuolla tavalla pimentoon, eikä myöskään Graham.

Joten tuota.. Asioita on suuntaan jos toiseen enkä itsekkään ole varma miten pitäisi miettiä asiaa.

10.9 Lauantai

Olen nyt hienosti vain ahminut tätä kirjaa, sen kummemin miettimättä mitä voisin kirjoittaa..

Pelastus porukka on nytten päättänyt tehdä sellaisen suunnitelman, että jos he eivät nyt löydä vihjeitä, vinkkejä seuraavasta paikasta, he kaikki lähtevät takaisin kotiin odottamaan, että miehet palaa reissusta. Hehe, voin vain kuvitella kotona olevan vastaanoton!

Seuraava aamuna herään toiveikkain mielin. Täältä tullaan, Wildernessin maalaismarkkinat! Vietimme yön Wildernesissä Treeside Lodgessa, missä viime hetken vieraat otettiin avosylin vastaan, koska sinne oli juuri tullut iso peruutus. Janice ja äiti joutuivat ahtautumaan pikkiriikkiseen huoneeseen, mikä ei ollut ihanteellista mutta pakko oli valita joko se tai matkailuauto

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?