Langennut enkeli - Becca Fitzpatrick (*1, *2, *3)

Miksi valitsin tämän kirjan?
Joskus luin Risingshadow sivustolla tästä kirjasta ja tämän kirjan lukeminen houkutti todella paljon. Viimein sain sen kirjastosta!

Nimi: Langennut enkeli
Kirjalija: Becca Fitzpatrick
Sivut: 299 s.
ISBN 978-951-0-37899-1

Romanssit poikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeliparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch- niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkänkomean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeelliset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? Ja kuinka hän on saanut hiilenmustat arvet selkäänsä? Poika tuntuu olevan kaikkialla missä Norakin, lukevan tämän ajatuksia ja tietävän hänestä jopa ystäviä enemmän. Rakastuminen ei ole koskaan ollut enkelimäisen ihanaa - ja äkkiä myös tappavan vaarallista.

4.8. Torstai

Heti alkuun voinkin todeta, että tämä kirja koukuttaa, ainakin minut todella paljon! Luin
päivässä puoleen väliin, osittain myös siksi koska oli tylsää mutta muistin siinä vaiheessa, että tästä pitäisi kirjoittaakin jotain!

Välillä on kyllä ärsyttänyt Patch ja Vee. Patchissa ärsyttää hänen ylimielisyys ja salaperäisyys. Vaikka myönnän että kirjassa vaikuttaa todella hyvännäköiselle mutta silti meinaa tulla sellainen yöh olo kun yrittää iskeä, kait, Noraa..
En oikein osaa sanoa mikä Veessä ärsyttää, koska en osaa oikein pukea sanoiksi. No kerrotaan näin, yhdessä kohdassa, kun hän yritti parittaa Noraa Elliotille valehtelemalla jotain ihan päätöntä.. Ja kun hän yrittää leikkiä salapoliisia, joka ei näköjään kovin hyvin onnistu...

Kipusin portaat ylös vaihtamaan jotain mukavempaa ylle. Työnsin huoneeni oven auki ja astuin kolme askelmaa sisään ennen kuin pysähdyin äkisti. Lipastonlaatikot oli vedetty auki ja vaatteet viskelty pitkin lattiaa. Vuodevaatteet oli revitty pois sängystä. Kaapinovet olivat auki ja roikkuivat kallellaan saranoiden varassa. Kirjoja ja valokuvakehyksiä lojui sikin sokin lattialla

7.8 Sunnuntai

Olen lukenut nyt, joka aamu tätä, jonka ansiosta en meinaa malttaa syyä aamupalaani! Koska olen luonteeltani utelias, niin haluan tietää mitä salaisuuksia Patchilla oikein on. Minusta tuntuu, että hänellä on niitä enemmän kuin mitä kirja antaa ymmärtää.

On myös tapahtunut niin paljon juonen käänteitä, joista osan olen osannut itse päätellä ja jotka ovat tulleet aivan yllätyksenä. En halua kertoa tarkemmin, koska en halua hirveesti spoilata tätä kirjaa ettei tunnelma kirjasta mene. Elliotin sisäinen luonne tuli todella yllätyksenä ja mietin koko ajan mitä Nora aikoo tehdä hänen kanssaan. Veessä ihmettelen sitä, ettei hän usko parhaaseen kaveriinsa vaikka Nora on kertonut selvästi huolensa.

Odotan innolla, että pääsen myös lukemaan loputkin tästä kirja sarjasta! Täytyy, joko varata niitä kirjoja tai sitten vain toivoa, että ne löytyy sieltä kirjaston hyllyltä. Näyttää siltä, etten ole ainoa, joka pitää tästä sarjasta!

8.8 Maanantai

Nyt kun olen kirjan lukenut niin jostain syystä on vähän tyhjä olo lukemisen jälkeen.. En tiiä oisko se kun tapahtui yhtäkkiä niin paljon ettei tiedä miten käsitellä asia vai jotain muuta jota en tajua.. Mutta silti kirja oli sairaan hyvää ja suosittelen lukemaan jos kiinnostaa tälläinen kirjallisuus.

Olen iloinen siitä kun viimein Patch avautui kunnolla omista asioistaan! Hieman ärsytti hänen salaperäisyys ja eikä vastannut melkein mihinkään asiaan suorasti. Ei sillä, että olisi pitänyt kaikelle maailmalle kertoa omat asiat mutta silti.

Kirjan arvio

Jännittävä kirja, joka tarjosi paljon erilaisia juonenkäänteitä, joiden avulla pidettiin mielenkiintoa yllä koko lukemisen ajan. Suosittelen muitakin lukemaan!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?