Kirjaihmisen kauhukuvia tag

Löysin tämän tagin kansientakaiset maailmat blogista. Jotkut oli kyllä aika pahoja!

1. Sinun täytyy hankkiutua eroon kaikista kirjoistasi ja saat pitää ainostaan yhden kirjan seuraavista neljästä genrestä: nykykirjallisuus, fantasia, tietokirjallisuus ja yksi vapaavalintainen. Mitkä valitset?

Hauskaa tässä on se et melkein kaikki kirjani ovat fantasiaa ja muista kirjoistani en osaa edes sanoa mitä genreä ne on.. Mutta valitsen fantasia puolesta liekehtivä pikari ja vapaavalintaisena valinta.

2. Olet kirjakaupassa ja kuulet teinin valittavan, ettei hän halua lukea, mutta hänen äitinsä inttää että heidän pitää ostaa jotain. Menet heidän luokseen ja suosittelet kirjaa, jonka ajattelet sopivan sellaiselle, joka ei juuri perusta lukemisesta. Mitä kirjaa suosittelet?

Ensimmäisenä minulle tulee mieleen Potter kirjat mutta myös tuo valinta kirja. Molemmat koen mielenkiintoisiksi ja aika helppo lukuiseksi. 

3. Et tunne oloasi hyväksi ja tarvitset piristävän kirjan, joka saa sinut hyvälle tuulelle. Minkä kirjan luet?

Hmm.. tämä on aika vaikea kysymys. En osaa valita yhtä tiettyä niin sanon. että se kirja joka on kesken niin varmaan sillä tulen hyvälle tuulelle.

4. Menet ajassa taakse päin teinivuosiisi. Mitä kirjaa lukemasta oletettavasti löytäisit itsesi?

Niin.. Onhan noita ehdokkaita mutta uskoisin että olisin silloin lukemassa sellaista kirjaa, kuin Mona Liisan hymy. Se on hyvä kirja!

5. Ystäväsi yllättää sinut matkalla ja sinulla on tunti aikaa pakata. Minkä kirjan otat mukaan lukeaksesi matkalla?

Millainen matka? Risteily, ulkomaanmatka? Hmm.. Tämäkin on niin vaikea kysymys! Ottaisin varmaan jonkun Potter kirjoista.

6. Talosi on ryöstetty. Älä huoli, kaikki ihmiset ovat turvassa mutta kirjahyllystäsi ei vois sanoa samaa. Minkä kirjan toivot olevan tallella?

Vain yhden kirjan?! Tsiisus! Öö... Harry Potter ja liekehtivä pikari. Elokuvana paras ja toivon kirjalta samaa eikä vielä ole pettänyt!

7. Ystäväsi lainaa kirjan ja palauttaa sen huonossa kunnossa. Miten reagoit? A. Teeskentelet ettet huomannut B. Pyydät häntä ostamaan uuden C. Teet salaa samoin jollekin hänen tavaralleen.

Tämä on aika selvä. Pyytäisin häntä ostamaan uuden. Mutta en usko että kaverini tahallaan tuhoisi lainaamansa kirjan, koska melkein kaikki tuttuni tietää miten paljon rakastan kirjoja!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?