Riitasointu - Becca Fitzpatrick

Miksi valitsin tämän kirjan?
Pidin todella paljon ensimmäisestä osasta ja odotan tältäkin kirjalta paljon.

Nimi: Riitasointu
Kirjailija: Becca Fitzpatrick
Sivut: 327 s.
ISBN 978-951-0-38657-6

Nora ja Patch saivat toisensa mutta kestääkö heidän rakkautensa myös arjen paineiden keskellä? Vaikka Noran olisi pitänyt tietää, että suhde suojelusenkelinä toimivan nuorukaisen kanssa ei ole helpoimmasta päästä, tulevat seurustelun haasteen hänelle yllätyksenä. Patch ei lukeudu Noran suojelunhaluisen äidin suosikkeihin ja kapulaa rattaisiin heittävät myös nuorukaista valvovat arkkienkelit. Nora ei pääse eroon tunteesta, että Patch salaa häneltä asioita ja huomaa epäilevänsä tämän tunteiden syvyyttä.

11.9 Sunnuntai

Tajusin pari päivää sitten että minun pitäisi palauttaa tämä kirja ensi viikolla, joten rupesin lukemaan tätä hirveetä vauhtia, joten tästä tulee kahden päivityksen kirjoitus.

Ymmärrän Noran turhautumisen Patchiin, kun ei kerro suoraan tai ei kerro ollenkaan mitä hän puuhaa. Ei edes silloinkaan, kun Nora olisi jäljillä. Mutta myös toisaalta Noran pitäisi luottaa Patchiin ja ymmärtää, ettei hän voi kaikkea hänelle kertoa. Mutta kyllä minuakin kiinnostaa todella paljon miksi Patch yhtäkkiä on Marcien kanssa ja miten asia voi liittyä työasioihin? Marcien mielestä Patch on hänen poikakaverinsa ja yrittää saada häntä sänkyyn...

Välillä kyllä ärsyttää lukea vain sitä, kun Nora näyttää keskisormea ja sanoo että hänen elämä on peestä. Ärsyttää myös Marcie käytös.. Hän on todella sanoo asiansa suoraan mutta ei tarvitsisi noin suoraan asioita sanoo.

15.9 Torstai

Hiukan meinasi jäädä tämä kirja lukematta, kun palautuspäivä vain lähestyi! Onneksi sain kuitenkin sain luettua.

Nyt tarjottiin todella paljon suuria salaisuuksia ja todella paljon erilaisia kysymyksiä, joita saa miettiä, kunnes pääsee lukemaan jatkoa tälle kirja - sarjalle. Esim. miksi Noran oikea isä oli piilottanut hänet ja miksi oli pitänyt hänen sisarensa? Itse en ymmärrä sitä asiaa, että Nora on Hank Millarin tytär mutta silti Noralla on vain vähän nefili verta? Kirjassa sanottiin että se on laimennut niin paljon vuosien aikana.. Olen nyt varmasti jonkun kohdan lukenut huonosti tai en vain ymmärrä..

Kirja kyllä loppui todella ärsyttävästi kesken! Just kun olin lukenut viimeisen lauseen niin rupesin hirveetä kyytiä selaamaan sivuja jotka olikin aivan tyhjät. Pääsi kyllä tuskastunut ääni!

Kirjan arvio

Pidin aivan sairaan paljon vaikka välillä ärsytti kun Nora näytti keskisormea melkein kaikelle..


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?