Harry Potter ja liekehtivä pikari - J.K Rowling

Miksi valitsin tämän kirjan?
Tämä on elokuvana minun mielestä kaikkein parhain, joten odotan paljon enemmän kirjalta.

Nimi: Liekehtivä pikari
Kirjailija: J.K Rowling
Sivut: 768 s.
ISBN 978-951-31-8490-2

Huispauksen maailmanmestaruuskisojen loppuottelu on huippujännittävä ja tunnelma riehakas, kunnes tilanne äkkiä muuttuu sekasortoiseksi ja uhkaavaksi: kuolonsyöjät marssivat esiin ja taivaalle leimahtaa pimeä piirto.

Lisää jännitettä tuo Tylypahkassa järjestettävät velhokoulujen väliset kolmivelho turnajaiset. Harry joutuu tahtomattaan mukaan kisaan ja hän tarvitsee kaiken avun selvitäkseen hengissä.

Kirjan loppuvaiheessa rupesin miettimään, että miten ja mitä kerron tästä kirjasta, koska Potterit on todella suosittuja ja näistä puhutaan todella paljon. Mutta enköhän minä jotain keksi!

Kuten varmaan kaikki nämä kirjat niin myös tämä alkoi Dursleyn luota. Hyvä sisääntulo on kyllä Weasleyllä ja miten hyvin oli kerrottu Dursleyn ilmeet! Hehe, hyvä aloitus!

Tämä kirja antaa niin paljon erilaisia tunteita, että kirjan loppuessa on vähän sekalainen fiilis. Esim ennustustunti, Punurmio. Saa olla aikamoinen opettaja, jos joka tunnilla ennustaa, että tuho tai kuolema on tulossa. En epäile ettei joskus tulisi mutta eikös ennustajan pitäisi ennustaa myös vähän positiivisempaa asioita.

Kokonaisuudessaan kirja ei todellakaan pettänyt! Ei missään vaiheessa kyllästyttänyt lukea mutta olen iloinen, että sain luetuksi.

Seuraavat päivät olivat Harryn hirveimpiä Tylypahkassa. Lähimmäs sitä olotilaa hän oli joutunut toisena kouluvuonnaan, silloin kun suuri osa oppilaista oli epäillyt, että hän hyökkäilee koulutoveriensa kimppuun.
Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin kommentin koska siinä oli juonipaljastus Feeniksin killasta ja sivussa lukee että olet liekehtivässä pikarissa menossa hehee... mut mun lempikirja on Feeniksin kilta :) Tää on kiva blogi! :))

   Poista
  2. Oi kiitos :)! Piristi kivasti päivää :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?