Punainen kuin veri - Salla Simukka

Miksi valitsin tämän kirjan?
Luin jostain blogista tämän kirjan arvostelun ja se nosti mielenkiinnon lukea tämä kirja.

Nimi: Punainen kuin veri
Kirjailija: Salla Simukka
Sivut: 265 s.
ISBN 978-951-31-8782-8

Olipa kerran tyttö joka oppi pelkäämään.

Kirja kertoo Lumikki nimisestä tytöstä, joka asuu yksin Tampereella ja käy ilmaisutaidon lukioon. Häntä kuvaillaan kirjassa suomenruotsalaiseksi Riihimäeltä, punnittu mielipide joka asiaan, veteli kymppejä fysiikasta ja filosofiasta, osaa näytellä, söi aina yksin mutta ei koskaan näyttänyt yksinäiseltä.

Ensimmäinen vaikutelma Lumikista. Hiukan itsekeskeinen, yksinäinen susi ja kun jokin asia ei kiinnosta niin häntä ei kiinnosta. Välillä kyllä ärsyttää hänen käytös.. Jos joku haluisi olla hänen kaveri, hän oikein näkee mitä siinä oikein tapahtuu, jolloin hän esittää tylyä, niin ei varmasti asia tule toistumaan..

Mutta silti pidän siitä, että Lumikki miettii asioita niin perinpohjaisesti ja hän on fiksu.

Tarina eteni sopivan rauhallisesti ja pidettiin todella hyvin mielenkiintoa yllä. Välillä häiritsi kun tarina hyppi toisesta ihmisestä toiseen niin ei aina ollut varma missä sitä nyt ollaan mutta aika nopeasti sai taas otteen.

Tämä kirja sarja jatkuu valkea kuin lumi ja musta kuin eedenpuu nimisillä kirjoilla!

Hän katsoi pimiön lattiaa, jossa näkyi punaruskeita tahroja. Hän katsoi setelin kulmaa, jossa oli samaa punaruskeaa. Samassa hän tiesi mikä häivähti pimiössä häiritsevästi. Vanhan veren haju.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?