Puoliksi poissa - Sally Green

Miksi valitsin tämän kirjan?
Olen lukenut edelliset kirjat ja olen pitänyt niistä todella paljon! Puoliksi villi taisi jäädä mielenkiintoiseen kohtaan.

Nimi: Puoliksi poissa
Kirjailija: Sally Green
Sivut: 327 s.
ISBN 978-951-20-9585-8

Valkoiset noidat ovat käyneet hyökkäykseen ja yksikään musta noita ei ole turvassa - missään. Nathan on voimakkaampi kuin koskaan mutta hän on sekoamisen partaalla.
Kääntääkseen verisen sodan kulun, hänen täytyy panna aivan kaikki peliin.
Yrittäessään pelastaa yhteisön, joka vihaa häntä. Hän on vaarassa menettää kaiken mitä rakastaa.

Alku ei ainakaan pettänyt millään tavalla. Lukisin varmaan siltä seisomalta koko kirjan mutta on vähän muitakin hommia niin pakko vähän rajoittaa..

Oli ollut vähän aikaa taukoa siitä kun luin puoliksi villi kirjan, joten välillä sai miettiä hetken kuka hän oli tai mikäs muistelma toikin oli.. Mutta ei se kamalasti häirinnyt, koska pysyttiin hyvin tässä hetkessä eikä sen kummemin hypitty.

Minun piti vähän tutustua Nathaniin uudestaan ja miettiä häntä vähän toisella tavalla. Viime ajatukseni Nathanista oli että hän oli paljon iloisempi ja sellainen rämäpää tyyppiä. Nyt hän enemmän käytti päätänsä mutta tosin tappamiseen ja miten yllättää metsästäjät. En tosin muista paljoonkaan edellisistä kirjoista, joten voin olla vähän väärässäkin.

Kirjan loppuvaihe aika surullinen. Minun oli pakko lukea tässä vaiheessa kirja loppuun, koska halusin tietää mitä tässä käy ja mitä Nathanille käy. Mutta kirja loppu oli todella erilainen mitä aikasemmin kirjassa kuvailtiin kirjan loppua, josta minä pidin todella paljon!

Herään yskimään ja oksentamaan hiestä märkänä. Gabriel tulee luokseni ja kietoo minut ympärilleni. Takerrun häneen. Hän ei puhu mitään, halaa vain ja se on hyvä juttu. Pysymme sylikkäin vaikka kuinka kauan.

Kommentit

  1. Sally Green on minulle vieras, mutta löysin kirpparilta tämän perjantaina. Ja aion lukea.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?