Kuparikoura - Holly Black, Cassandra Clare

Miksi valitsin tämän kirjan?
Rautakoe kirja oli todella hyvä, josta tosin muistin todella pieniä pätkiä.

Nimi: Kuparikoura
Kirjailijat: Holly Black, Cassandra Clare
Sivut: 253 s.
ISBN 978-951-1-29693-5

Magisteriumin maagikoulussa toinen lukuvuosi alkaa kuohuttavissa merkeissä: joku on varastunut salaperäisen kuparikouran, aseen, joka voi tuhota kaaoksen voimia käyttävän maagin. Etsiessään syyllistä Call ja hänen ystävänsä saavat huomata jahtaavansa salaisuutta, joka on vaarallisempi kuin he ikinä osasivat kuvitella.

Kun kirjan aloitin, niin kesti vähän aikaa muistaa hahmot, koska rautakoe kirjasta on niin kauan aikaa. Mutta asiat selvisi kuitenkin aika nopeasti.

Tarina eteni todella sujuvasti, eikä missään vaiheessa jääty yhteen asiaan kovin pitkäksi aikaa. Itse pidän nopea tempoisesta tarinasta, koska se pitää minun mielenkiinnon yllä. Tämä kirja soveltui hyvin aamuksi ennen kouluun lähtöä. Luin joka aamu minkä kerkesin ja välillä luin niinkin paljon, että huomasin myöhästyväni kohta koulusta.. Hehe hups!
  
Hahmoista jonkun verran, minkä nyt irti sain: Call on fiksu ja minusta tuntui, että hän on vähän masentava, Aaron todella vaatimaton melkein kaikessa eikä halua olla kenellekkään töykeä mutta osaa kuitenkin olla päättäväinen, jos tilanne sitä tarvii. Tamara on myös fiksu ja tykkää opiskella, tuli mieleen Hermione vivahteita. Jasper, no vähän ärsyttävä mutta kuitenkin kertoi asiat suoraan.

Yksi asia mistä myös tykkään on se, kun kirjan kanteen laitetaan hahmojen kuvat, josta pystyy nappaamaan kasvot tarinaan, niin ei aina tarvii itse niitä luoda. 

Kokonaisuudessaan todella mukava ja helppolukuista ja odotan innolla seuraavaa kirjaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?