Arvoitus nimeltä Margo - John Green

Miksi valitsin tämän kirjan?
Minua on alkanut kiinnostamaan Greenin teokset ja olen kuullut leffasta todella hyvää palautetta.

Nimi: Arvoitus nimeltä Margo
Kirjailija: John Green
Sivut: 400 s.
ISBN 978-951-0-041175-9

Quentin Jacobsen on aina ollut rakastunut Margoon. Lapsuuden ystävyyden jälkeen hän ja Margo ajautuivat eri kasteihin: upea ja kekseliäs Margo suosittuihin, nörttimäinen Quentin marginaaliin. Kun ninjaksi pukeutunut Margo koputtaa Quentin ikkunaan ja kutsuu tämän koko yön kestävälle kostoretkelle, poika lähtee mukaan.
Seuraavana aamuna Quentin palaa kouluun sydän täynnä uutta läheisyyttä Margon kanssa mutta käy ilmi että tyttö on kadonnut.

Melkeinpä heti kun kirjan aloitti pääsi tutustumaan Margoon. Ensimmäinen ajatus älä missään nimessä suututa häntä! Kosto saattaa olla suloinen. Josta päästään siihen, että Margo on aika erikoinen. Hän on sellainen seikkailun ja kokeilun haluinen nainen.
Quentin taas on sellainen vähän ujo poika, joka haluaa päästä koulusta läpi hyvillä arvosanoilla ja alussa tuntui, että helposti vietävissä mutta loppua kohden määrätietoisuus kasvoi.

Rupesin miettimään, että vaatii ihmiseltä paljon lähteä etsimään toista toiselle puolelle maata pienien vihjeiden avulla. Rehellisesti sanottuna, itsellä ei ehkä olisi ollut kärsivällisyyttä, jos vielä vihjeet olisivat olleet todella niukkia.

Mutta kirja itsessään oli todella mukavaa luettavaa ja huomasin, että aina kun Q hermostui tai ärsyyntyi jostain asiasta itseäkin rupesi ärsyttää. Ja kirja oli todella ihastuttava! Itselle tuli sellainen fiilis, että pitäisi lähtee jonnekin extempore jonnekin maahan vähän kokemaan asioita.

Ja nyt annan vinkin, josta itse huomasin olevan todella paljon apua ja pääsin paremmin kirjaan kiinni eli spotifysta deep focuksen tai jonkun muun kuunteleminen. Kun sain kirjan loppuun niin olo oli sellainen iloinen ja kunnon habitus olo. Suosittelen!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?