Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuuden perusasioita - Henriikka Rönkkönen

Miksi valitsin tämän kirjan?
Joku jossain kertoi tästä kirjasta, että kannattaisi lukea. No minähän otin vinkistä vaariin.

Nimi: Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuuden perusasioita
Kirjailija: Henriikka Rönkkönen
Sivut: 203 s.
ISBN 978-952-300-247-0

Mielikuvituspoika ystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikkä Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen. Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohditaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaista ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?

Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä.

Sanon ensimmäisenä, että en suosittele tätä kirjaa kovin nuorille lukijoille!

Tässä kerrotaan asiat todella suoraan mutta silti niin hauskasti! Nauroin melkein koko ajan, kun tätä kirjaa luin. Mutta myös puhuttiin vakavasti asioista. Esim. seksi ei tuo rakkautta vaan rakkaus näkyy seksissä, joka pitää niin paikkaansa. Ja samastuin myös joihinkin kohtiin jotka joko nauratti kunnolla tai sitten sai miettimään.

Tämä kirja oli minulle pään nollauskirja, koska tässä oli huumoria ja asiat kuitenkin kerrottu aika kevyesti.

Stalkkaus on itsemurha. Päät jo etukäteen, että monet kiinnostuksesi kohteen Facebook-sivuille vasta, kun juttu on vakaalla pohjalla. Tai älä mene silloinkaan. Koska jos menet, saatat huomata, että kauhukuvillasi ja mielikuvituksesi tuotteilla tuomitset jutun kuolemaan ennen kuin se ehtii edes alkaa.
Mitään muuta sääntöä ei tarvitse tietää. Pane ensitreffeillä, pieraise aktin aikana, pissaa ovi auki. Mutta älä jumalauta stalkkaa. Aamen. Ei muuta.

 

Kommentit

  1. Kevyt ja mukava lukukokemus. Itse kuuntelin äänikirjana ja toimi sellaisenakin hyvin.
    Tiia

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?