Eurooppalaiset unet - Emma Puikkonen

Miksi valitsin tämän kirjan?
Minä valitsin tämän Popsugar lukuhaasteeseeni lukulistalla pitkään.

Nimi: Eurooppalaiset unet
Kirjailija: Emma Puikkonen
Sivut: 179 s.
ISBN 978-951-0-41579-5

Tsekkiläinen rekkakuski Toma noukkii kyytiinsä nuoren liftarin, Johanneksen, jonka kanssa hän kokee maantiellä unohtumattoman näyn. Vuosia myöhemmin Johannes makaa sairasvuoteella ja ihmeellisen kyvyn nähdä mitä haluaa. Unkarilainen Andor matkustaa Berliiniin puoluetapaamiseen ja tapaa siellä nuoren hollantilaisen Elinen. Samaan aikaan Kosovon Gornje Obrinjessa on tapahtumassa jotain peruuttamatonta. Entä Andor voisi vaikuttaa kosovolaiseen kylän kohtaloon?

Yritetääs taas päästä tännekin takaisin. Ollut niin paljon omia juttuja enkä ole hirveesti nyt lukenutkaan. Ja tästä postauksesta tulee varmaan lyhyin, koska en pitänyt tästä kirjasta...

Yritin lukea monta sivua ja saada tästä kirjasta jotenkin jyvälle mutta en päässyt. En ymmärtänyt ideaa koko kirjasta ja aikani kun yritin tätä lukea ja ymmärtää, tuli sellainen olo joo en lue enää yhtään sivua! Siihen tämä sitten jäi.

En oikein tiedä mitä tältä kirjalta odotin mutta en ilmeisesti tätä. Vähän harmittaa, koska kyllä tämä kiinnosti todella paljon. Noh välillä ei vaan jokin kirja iske.

Kommentit

  1. Minäkin aloitin lukemaan tätä kirjaa, mutta en jotenkin innostunut ollenkaan. Voisi kokeilla uudestaan joku toinen kerta, kun on sopivampi fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä joskus itsekin annan toisen mahdollisuuden mutta katotaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?