Asiat, jotka lukemisessa ärsyttääVaikka lukeminen on todella rakas harrastus kyllä tässäkin harrastuksessa on ne ärsyttävät puolet. Nyt kerron mitkä asiat minua ärsyttää.

Asento
Melkein aina kun luen, minä en jaksa pysyä tietyssä asennossa kovin kauaa, joten vaihtelen asentoani aika usein ja se tuppaa välillä ärsyttämään.

Kädet puutuu
Jos lukee selällään ja kirja on käsissä. Vähän aikaa kun siinä lukee kädet puutuu, joutuu vähäksi aikaa lopettaa lukemisen ja lepuuttaa käsiä

Kirja ei pysy auki
Jos kirja on esim. pöydällä, joudut pitämään kirjaa koko ajan kädellä auki. Jos otat pois niin sivut vaan menee eteenpäin ja joudut etsimään ja muistamaan minne jäit.

Onko muita asioita, jotka saattavat ärsyttää lukemisessa?

Kommentit

 1. Heh :) mulla silmät väsyy, pitäis hankkia lukulasit.

  VastaaPoista
 2. Se kun joissakin kirjoissa sivut on sellaisia, että valo heijastuu niistä... Ja sitte sitä asentoa vasta saaki säätää. :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään lukea samalla kun syön lounaan kotosalla, joten tuot kirjan auki pysyminen on tosiaan haaste tässä yhteydessä. :) Päädynkin usein siihen, että luen lehtiä lounastauolla. Niissä ei ole yleensä tätä aukipysymispulmaa.

  VastaaPoista
 4. Jännä aihe. Minua ärsyttää joskus tuo kirjan auki pysyminen. Pokkareissa se, kun niihin tulee herkästi käytön jälkiä kuten kamalia taitospainaumia kanteen tai etu- tai takakansi jää lerpattamaan.

  VastaaPoista
 5. Hauska postaus. Itse en juurikaan selällään pysty lukemaan, heti on kädet jumissa. :D /Tiia

  VastaaPoista
 6. Oi, tämä olikin hauska aihe! :D Minä henkilökohtaisesti en tajua ollenkaan pokkareita, koska siinä joutuu oikeasti tekemään käsillä töitä että saa kirjan pysymään sen verran auki että pystyy lukemaan. Minulla ainakin väsyy kädet! Ja muutenkin on sellainen ikävä jännitys käsissä ja hartioissa koko ajan... Ei voi olla kovin ergonomista... Mutta sitten kuitenkin todella monet (erityisesti ulkomaalaiset) sanovat että tykkäävät lukea enemmän pokkareita kuin kovakantisia, koska ne TUNTUVAT kivemmalta?! En tajua!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan kovakantisissa ja pokkareissa hyvät ja huonot puolet mut ite tykkään pokkareista ku ne minun mielest käteviä ottaa esim mukaan ja pokkarit on halvempia kuin kovakantiset :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?