Ainoa - Kiera Cass

Miksi valitsin tämän kirjan?
Valinta sarjan kolmas osa. Olen hankinnut edelliset kirjat, niin piti tämäkin hankkia!

Valinta - Kiera Cass
Eliitti - Kiera Cass

Nimi: Ainoa
Kirjailija: Kiera Cass
Sivut: 323 s. + Perijätär - kirjan kolme ensimmäistä lukua (tulossa syksyllä 2017)
ISBN 978-952-294-358-3

Kun America kutsuttiin Valintaan, hän ei koskaan kuvitellut pääsevänsä lähelle kruunua - tai prinssi Maxonin sydäntä. Kilpailun lähestyessä loppuaan ja palatsin muurien ulkopuolelta tulevien uhkien käydessä yhä säälimättömämmiksi, America kuitenkin käsittää, miten paljon hänellä on hävittävänään - ja miten kovasti hänen on taisteltava haluamansa tulevaisuuden puolesta.


Olin tätä kirjaa aika kauan etsinyt, koska melkein mistään ei meinannut saada tätä. Onko tämä kirja-sarja niin suosittu ettei meinaa löytää vai eikö tämä kirja myy?

Mutta loppujen lopuksi tilasin tämän suomalaisesta kirjakaupasta ja melkein heti aloin tätä lukemaan!

Pidin todella paljon edellisistä kirjoista ja pidin myös tästä. Tällä hetkellä nämä kaikki kirjat ovat olleet todella koukuttavia, koska  minun mielestä American luonne on mielenkiintoinen. Hän on niin epäitsekäs mutta kuitenkin aika äkkipikainen hahmo. Ja kirjassa on vähän draamaa, jota on mukava lukea.

Tämä kirja ei niinkään pyörinyt kolmiodraamassa, kuin edelliset kirjat. Tässä keskityttiin nyt enemmän Maxonin ja American suhteeseen ja muihin eliitin jäseniin. Esimerkiksi Celestestä ilmaantui uusi, mutta herttaisempi puoli. Loppua kohden pidinkin hänestä, vaikka edellisissä kirjoissa olikin aikamoinen ämmä.

Tiivistettynä, pidin kirjasta ja melkein yhdeltä istumalta luin läpi. Yleensä minulla on toinen kirja, jota luen samaan aikaan mutta nyt halusin vain keskittyä tähän.

Pieni SPOILERI!

Perijätär - kirjan kolme ensimmäistä lukua 

Kerron tässä alkufiilikset perijätär kirjasta. Ilmeisesti America ja Maxon ovat saaneet kaksoset ja yhden pojan (?). Kirjassa kerrotaan nyt Eadlyn näkökulmasta, joka on kaksosista vanhin.

Eadlystä huomasin aika paljon American ja Maxonin luonnetta. Esim. American itseppäisyyttä ja Maxonin "hallitsijan" taitoa. Mutta myös vähän hemmoteltua lasta. No onko ihmekkään, kun asuu linnassa ja ympärillä on hovineitoja, jotka tekee melkein kaiken toisen puolesta.
Mutta puolestaan maan hallitseminen on aika varmasti aika rankkaa hommaa. Ei siinä ehkä kerkee miettiä mitä sitä huomenna söisi tai pitäisi siivota vaatehuone.

Mutta odotan innolla, kun tämä kirja ilmestyy!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Instagram tilit, joista erityisesti pidän

Mitkä kirjat ovat jääneet mieleen?