Lasinen miekka - Victoria Aveyard #2

Miksi valitsin tämän kirjan?
Olin lukenut edellisen punainen kuningatar kirjan ja pitihän jatko-osakin tästä lukea.

Punainen kuningatar - Victoria Aveyard

Nimi: Lasinen miekka
Kirjailija: Victoria Aveyard
Sivut: 526 s.
ISBN 978-952-7190-22-7

Nortan kuningaskunnassa kuohuu - punaisten keskuudessa muhii kansannousu ja hopeiset ovat varpaillaan. Heidän ylivaltaansa on ilmestynyt punainen särö nimeltä Mare Barrow, jonka kyky hallita sähköä ja salamoita on ennennäkemätön jopa mahtavia kykyjä hallitsevien hopeisten keskuudessa.

Kostonhimoinen prinssi Maven on kruunattu Nortan kuninkaaksi ja hän on päättänyt napata Maren. Ajojahdin kiihtyessä Mare ystävineen lähtee etsimään itsensä kaltaisia punahopeisia uusverisiä Punakaartin avuksi taistelemaan hopeisia sortajia vastaan. Samalla hän joutuu kohtaamaan sisällään kuohuvan pimeyden. Onko hän muuttumassa samanlaiseksi hirviöksi kuin hopeiset vastustajansa?

Vallasta syrjäytetty  prinssi Cal, Mavenin isoveli, seuraa Maren mukana, eivätkä heidän tunteensa toisiaan kohtaan ole sammuneet. Mutta keneen Mare voi todella luottaa ja millaisen hinnan hän on valmis maksamaan kansansa puolesta? 

Tämän kun sain luettua, minulle tuli vähän tyhjentävä fiilis. En oikein osaa sanoa tästä kirjasta oikein mitään. Nautin kyllä lukemisesta mutta ei tämä mikään paras lukukokemus ollut. Joko sen takia et tämä oli aika raskasta luettavaa vai kun tapahtui todella paljon ettei oikein mistään saanut kiinni.

Tästä taisi tulla lyhyin postaukseni!

Mutta jos jostain kirjasta ei meinaa saada sanottavaa, niin ei itseensä tarvitse pakottamaan kirjoittamaan jotain.

Mitä mieltä te olitte kirjasta?

Kommentit

  1. Olen miettinyt tämän sarjan lukemista, mutta jokin tökkii etten saa napattua kirjastosta tätä lainaan.

    VastaaPoista
  2. Tässä kirjasarjassa on hyvä idea, mutta toteutus on kovin raskas. Haluaisin tavallaan lukea kolmannen osan, koska olisi kiva tietää, miten tarina päättyy (oletan kirjasarjan olevan trilogia), mutta en oikein tiedä kiinnostaako minua kuitenkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Harry Potter juttuja

Roistoakatemia, Hotelli Tiilenpää - Tuuli Vuorma