Harry Potter ja puoliverinen prinssi - J. K Rowling

Nimi: Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Kirjailija: J. K Rowling
Genre: Fantasia, nuoret
Sivut: 698

ISBN 978-951-31-8492-6

Silta sortuu, ihmisiä murhataan ja pyörremyrsky riehuu maan länsiosissa. Lontoossa kolea ja leppymätön sumu ei hellitä, vaikka on heinäkuu. Jotain on selvästi pielessä. Lisäksi Dumbledoren vierailu keskeyttää Harryn loman.

Harryn harteille kasataan yhä enemmän vastuuta, mutta apua hän saa Dumledoren yksityistunneista. Tummasävyinen ja henkeä salpaavan jännittävä toiseksi viimeinen osa paljastaa uusia asioita Harrysta, Dumledoresta, Kalkaroksesta ja, ennen kaikkea, Voldemortista.

Harry saa taikajuoma kirjan, joka on aikaa nähnyt. Kirjaan on joku toinen velho kirjoittanut omia korjauksia juomiin ja ilmeisesti omia keksimiä loitsuja. Tämän avulla Harrystä tulee taikajuomien kanssa taitava mutta Hermione ja Ron eivät pidä kirjasta.

Harry yrittää pehmittää taikajuomien opettajaa, koska Dumledore on antanut hänelle tärkeän tehtävän ja siitä voi riippua pojan henki.

Kuten edelliset kirjat, tämäkin vei mennessään. Niin paljon tapahtui mutta ei kuitenkaan liikaa. En ole ainut joka pitää tuosta maailmasta ja sitä lukee mielellään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bucket list 2018

Roistoakatemia, Hotelli Tiilenpää - Tuuli Vuorma

Kirjat, jotka haluan lukea